gal-ferenc-portre

Gál Ferenc vagyok, több mint 10 éve foglalkozom informatikai rendszerek üzemeltetésével elsősorban a KKV-szektorban. Főbb feladataim közé tartozik, többek között az informatikai rendszerek és biztonsági rendszerek tervezése, integrálása, szakmai támogatás nyújtása, továbbá a megvalósítási projektekben való részvétel.

A megelőzésben hiszek, nem a tűzoltásban. A rendszerek meghibásodása teljes mértékben minimalizálható ha az szakszerűen van karbantartva, frissítve. Ez alatt a 10 év alatt több technológiát is megismertem, ezért igyekszem olyan rendszereket kialakítani, melyek a megbízhatóság mellett költséghatékonyak is. Nem sablonokat használok, hanem a Partnereink lehetőségeihez mérten alakítom ki az informatikai infrastruktúrát és hozom ki belőle a legtöbbet.

A technológia előre haladtával sajnos a kiberfenyegetés is egyre nagyobb. Ezért az üzemeltetés mellett nagy hangsúlyt helyezek a biztonságra is. A megfelelő védelmet pedig úgy lehet kiépíteni, ha tudunk az ellenség fejével gondolkodni. Jelenleg is etikus hackernek tanulok, hogy a későbbiekben Partnereink részére még professzionálisabb szolgáltatást tudjak nyújtani.

Szerelem projektként WordPress weboldalak számára biztosítok és üzemeltetek virtuális privát szervereket. A célom, hogy a weboldal tulajdonosoknak segítsek eligazodni a tárhely szolgáltatás dzsungelében és megtalálni számukra az optimális tárhely beállításokat melyek a folytonos üzletmenetet biztosítják.


Fecó

gal-ferenc-portre

Hasznos volt számodra a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!

Rectangle 5314

Nochta Tamás vagyok

Építész irodákat teszek hatékonyabbá

“Én is építész vagyok, csak egy kicsit kockább 🙂 “

2015 óta folyamatosan kutatom a tervezőszoftverekben rejlő lehetőségeket, építészként pedig pontosan tudom mik azok a minden nap előforduló, időpocsékoló feladatok. Jó informatikushoz híven viszont minden ismétlődő, monton feladatot próbálok automatizálni, hogy több tér maradjon a kreativitásnak.

Folyamatosan részt veszek élő projektekben, 7-8 irodával állok napi kapcsolatban és eddig több, mint 20 irodával dolgoztam együtt fejlesztőként, trénerként, BIM menedzserként vagy projektvezetőként.

Új pc konfiguráció:

Iratkozz fel a hírlevélre, hogy nem maradj le az új cikkekről!

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
Távoli asztal konfigurálása – biztonságosan

Távoli asztal konfigurálása – biztonságosan

Sokan nem tudják, de a Windows rendszerek beépítve tartalmaznak egy egész jó ingyenes távoli asztalos kapcsolódási lehetőséget. Az alapbeállításaival nem...

by Nochta Tamás10 Min read
Tovább olvasom
Optimális Archicad konfiguráció? – 2021

Optimális Archicad konfiguráció? – 2021

Az elmúlt pár hónapban több különböző erősségű konfigurációval is dolgoztam Archicad-ben. Nagyon tanulságos időszak volt, melyből néhány fontosabb gondolatot mindenképpen...

by Nochta Tamás6 Min read
Tovább olvasom
Módszerek, melyekkel gyorsíthatjuk az Archicad-es munkát

Módszerek, melyekkel gyorsíthatjuk az Archicad-es munkát

Nézzünk át néhány dolgot, amik egy alapvetően tiszta tervben is komoly lassulást okozhatnak a szoftverben: TAB-ok / Fülek Az újabb...

by Nochta Tamás6 Min read
Tovább olvasom